Alle expertise in eigen huis

Bouwburo H.P. van Persie v.o.f. is opgericht in 1992 en sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd bureau in kostendeskundigheid met een uitgebreide portfolio. Inmiddels werken er  vier bouwkostendeskundigen bij ons die breed zijn opgeleid op het gebied van calculatie, bestekschrijven en advies. En waar we veel waarde aan hechten: bijna allemaal met ervaring in de bouwwereld zelf.

Bouwburo H.P. van Persie v.o.f. heeft hiermee alle benodigde kennis en ervaring in eigen huis: over materialen, processen, budgetteren, wetgeving, vergunningen, beleggen, technologische ontwikkelingen, huisvestingstrends en natuurlijk dat waar we groot mee geworden zijn: begroten en calculeren. Onze grote kracht is meedenken en visualiseren. U kunt dus met ons alle kanten op. Toch zijn we op één punt niet flexibel: als de kwaliteitseisen eenmaal helder zijn, gaan we voor de meest efficiënte weg.

Over H.P. van Persie

De oprichters van Bouwburo H.P. van Persie v.o.f. zijn Harry van Persie, technisch directeur, en Tineke van Persie, financieel directeur.
Harry van Persie is Stabu-bestekschrijver en bouwkostendeskundige. Daarnaast is hij docent geweest bij het KOB in Breda en leidt hij zijn eigen personeel en dat van cliënten op.